У другому сезоні шоу "Холостячка" співачка Злата Огнєвіч зупинила свій вибір на Андрії Задворному, залишивши Дмитра Шевченка з розбитим серцем. Про це повідомляв Знай.uа.

Однак, цього разу симпатії українців були зупинені не на фіналістах. Шанувальники розділилися між Максимом Тарапатою, який дуже нагадав всім Льошу Трегубенка з першого сезону шоу "Холостячка", і психологом Романом Свечкоренком, котрий все ніяк не міг розлучитися.

Максим Тарапата, фото: Instagram
Максим Тарапата, фото: Instagram

І хоча Роману вдалося повернутися на фінал проєкту, але Злата все одно відправила його додому в ході побачення, так як хлопець не зміг так швидкий розлучитися. У зв'язку з цим Свечкоренко викотив викривальний пост на продюсерів і сценаристів СТБ, в якому розповів всю правду.

Хлопець досить болісно переживав відхід з проєкту і несправедливість, яка була проявлена по відношенню до нього. Але українці дуже підтримували його і продовжують це робити. Навіть пропонують ще більш цікаві способи по позбавленню від смутку. Наприклад, одна з прихильниць написала йому, що із задоволенням подивилася б шоу "Холостяк" за участю Романа. Свечкоренко не зволікав з відповіддю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Не хочу вас засмучувати, але судячи з обставин і відносин до мене, моя участь в ролі головного холостяка вже може бути лише в якомусь паралельному всесвіті" - ділиться Свечкоренко.

Скріншот сторіз Романа Свечкоренка
Скріншот сторіз Романа Свечкоренка

Нагадаємо, що Роман Свечкоренко пояснив, чому Злата Огнєвіч обрала не того на "Холостячці" і передрік повернення Тарапати.

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Шевченко зробив пропозицію Холостячці Златі Огнєвіч і отримав розбите серце.