Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зараз в TikTok з'явився фрагмент одного з інтерв'ю виконавиці, де вона вирішила відверто поговорити про свого єдиного сина, якому зовсім недавно виповнилося 13 років. Тіна хоч і є йому мамою, але виховує трохи інакше.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Я так намагаюся, намагаюся його виховати, що він знає, що я мама. Але він знає, що я мама тільки коли... він ну зовсім якийсь некерований. А в цілому я йому завжди друг, ось такі у нас з ним стосунки", - говорить Кароль.

Потім Тіна зазначила, що це навіть стосується ситуацій в аеропорту, коли дітей запитують - де ваша мама. А артистка в цей момент показує на себе, демонструючи, що вона батько Веніаміна. Жінка заявила, що її синові навіть подобається так.

"Навіть у школі, де діти кажуть йому, що твоя мама, як твоя сестра. І для мене, що він це відчуває, важливо в наших відносинах", - зазначила вона.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Щастя вам, я люблю вас, як співачку і прекрасну жінку", "Молодець, це правильно - потрібно бути і мамою, і другом", "Красуня", - пишуть користувачі в коментарях.

@fan_tina

#тинакароль #recommendations #танец #foryoupage #двойнойрай #хочуврек #фантина #новаямузыка

♬ Холод - Тина Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться"

Як повідомляв "Знай.ua", апетитна Тіна Кароль облизала холодне і вологе, шанувальники в захваті: "Голос мяу-мяу"

Знай.ua писав, Тіна Кароль з алкоголем в руках показала те, про що мріють всі жінки: "Сама собі свято"