Леся Нікітюк зовсім нещодавно шокувала українців заявою про те, що справжня Леся впала в летаргічний сон, а шоу "Хто зверху" вже кілька сезонів веде її сестра-близнючка. Про це повідомляв Знай.uа.

Ось і зараз в одному з випусків комедійного шоу "Хто зверху", де чоловіки борються проти жінок за перемогу в конкурсах, у вікторині "Правда / брехня" Леся розповіла інфлюенсеру YanGO (Ян Гордієнко) цікаву історію.

YanGO (Ян Гордієнко)
YanGO (Ян Гордієнко)

"У мене брав інтерв'ю не Вілл Сміт, а Гордон. Приїжджаю я до нього, сидить Діма... Сказав, що нас будуть знімати по пояс... Я дала інтерв'ю, все добре, але Діма сидів у сімейках. Правда це чи брехня?"

Це питання змусило Яна Гордієнка добре так понервувати. Він зазначив, що знаючи, який Гордон витівник, в цілому, це цілком реально. Але він все ж упевнений, що це брехня. Нікітюк дала шанс YanGO виправити свою відповідь, але він був непохитний і впевнений.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Не тисни на мене, я не поміняю свого рішення" - говорив Ян.

Леся здалася, Гордієнко мав рацію, але Нікітюк знову вирішила пожартувати: "Він в сімейках не сидів, він сидів у стрінгах".

Нагадаємо, що Сергій Притула змусив Лесю Нікітюк подивитися на його ковбасу.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк у міні-шортах показала "нескінченні" ноги, здивувалася навіть Ольга Сумська.

Також, Леся Нікітюк задерла ноги заради небезпечної забави.