Стало відомо про те, що легендарний Crazy Frog повертається у великий-шоу бізнес, і випустив перший за 11 років кліп. Там він передав привіт Ілону Маску.

11 років комп'ютерний персонаж Crazy Frog після 11 років тиші вирішив знову заспівати, і випустив композицію під назвою Tricky. При цьому, разом з нею і вийшов новий кліп.

У ролику є і космічна ракета SpaceY, яка є певним аналогом компанії мільярдера зі Сполучених Штатів Америки Ілона Маска SpaceX. Трек є таким собі міксом пісні It's tricky реп-групи RUN DMC і M to the B реперші Millie B, яка оброблена голосом божевільної жаби.

Там він біжить від роботів з червоними очима, і ще потрапляє на майданчик для запуску ракет. Після цього жабеня опиняється в якійсь пастці, але його божевільний танець є порятунком, і гіпнотизує ворогів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Під кінець йому все ж вдається вибратися, і персонаж натискаючи кнопку пуск виявляється в космосі, і летить по безповітряному простору.

Нагадаємо, що Crazy Frog є анімаційним персонажем, який був створений ще на початку 2000-х шведським дизайнером Еріком Вернквістом. Популярним став після того як вийшов рінгтон зі звуком заведеного мопеда і забавного кліпу на пісню Axel F (Crazy Frog song).

Цей персонаж породив цілий ряд товарів та іграшок, а ще кілька відео-ігор. У ті роки він був справжньою сенсацією, і через деякий час став справжньою легендою.

Нагадаємо, що від 3 доларів за грам: українці знайшли унікальний шматок бурштину, такого величезного ще не бачили

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск осоромився з "клоччям" на голові і став посміховиськом?

Також, "Олов'яний банан" зі світу мопедів - для елегантної молоді 60 - х років: крутіше " Яви " і потужніше трактора