Чарівна і унікальна американська супермодель, актриса і письменниця чеського походження Пауліна Порізкова здивувала мережу своїм відвертим знімком. 56-річна зірка показала себе абсолютно голою, змусивши заздрити молодих дівчат.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

Поліна Порізкова, фото: instagram
Поліна Порізкова, фото: instagram

"56-річна модель Пауліна Порізкова виступила проти ейджизму Жінку часто хейтять за відверті фото. Втім, вона не згодна, що вік впливає на сексуальність. «Я викладаю фото в бікіні і ню, бо нарешті почуваюся комфортно у своєму тілі. Я роблю це не заради компліментів чи лайків (хоча отримувати їх справді приємно). Я роблю це тому, що ви бачите тисячі подібних фото молодих жінок — вісь, що ви звикли бачити. І їх ніхто не змушує негайно одягнутися. Гляділій жінці дозволено мудрість, гумор, терпіння, але не сексуальність", — долала @paulinaporizkov. Згодні з нею? Ділитися в коментарях

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аудиторія, яка побачила цю фотографію в соцмережі, просто повідкривала роти від побаченого. Люди не стали мовчати і почали захоплюватися виглядом 56-річної моделі.

Поліна Порізкова, фото: gettyimages
Поліна Порізкова, фото: gettyimages

"Та, чому б і ні якщо тіло хороше", "принаймні мені це подобається більше ніж Бабкіна, Кароль і Брежнєва", "навіщо вже розмінюватися на дрібниці???гуляти так гуляти! Навіщо показувати інтим через монітор, фільтри отже все ускладнювати????зняла портки будинку і вийшла на проспект, бульвар, авеню, на поля Єлисейські (туди, де багато очей туристів і пішла походочкой від стегна, млосно повилівая худосочнимі стегнами!!!!Отце буде вчинок, отце ломка стереотипів, отце по великому гра...а не те що цей Instagram", " Вона негарна.. Вона просто ідеальна з якої сторони їй 56", - залишають думки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Пауліна Порізькова поділилася секретом молодості.