Український співак, танцюрист, хореограф, автор пісень, композитор Дмитро Монатік частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 2,5 мільйонів чоловік.

У п'ятницю, 10 грудня 2021 року, на Youtube-каналі геніального і покійного музиканта Кузьми Скрябіна з'явився кавер Монатіка на пісню "Старі фотографії". Відомо, що це один з шістнадцяти саундтреків до фільму "Я, "Побєда" і Берлін".

Кузьма Скрябін, скріншот: Youtube
Кузьма Скрябін, скріншот: Youtube

"Це беззастережний хіт, який з легкістю процитують не тільки фанати групи Скрябін. Тому не дивно, що кавер саме на цю пісню став початком масштабного музичного промо від творців пригодницького роуд-муві "Я, "Побєда" і Берлін", знятого кінокомпанією #StarMedia за мотивами книги Андрія Кузьменка. До того ж саме "Старі фотографії" найбільше перегукуються з ідеєю і настроєм майбутнього кінохіта", - йдеться в описі до ролика.

Прем'єра стрічки, як повідомляється, має відбутися навесні 2022 року. Фільм має таку ж назву, як і перша книга Андрія Кузьменка, яка пройнята веселим настроєм і відмінним почуттям гумору.

Кузьма Скрябін, фото: Facebook
Кузьма Скрябін, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я навіть не очікував від Монатіка такого непоганого виконання моєї улюбленої пісні Кузьми! Але з Андрієм не зрівняється! Він назавжди залишиться живим у наших серцях!", "Дуже класно вийшло", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Люди, як кораблі": Поклонська заговорила українською, та ще й словами Скрябіна - робимо ставки, коли скандуватиме "Слава Україні!"

Як повідомляв "Знай.ua", талановита Українка переспівала легендарну пісню Кузьми Скрябіна, українці в захваті: "Як же це красиво"

Знай.ua писав, знаменита пісня Кузьми "Скрябіна" була написана під загрозою життя: мама співака зробила зізнання