Радянський і російський співак, музикант, композитор і продюсер Григорій Лепс зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,1 мільйона чоловік.

Стало відомо, що через довгі 20 років шлюбу, його дружина Анна Шапликова, колишня танцівниця балету Лайми Вайкуле, подала на розлучення. За роки спільного життя у них з'явилося троє дітей-Єва, Ніколь та Іван. Але ж до недавнього часу їх шлюб вважався найміцнішим в шоу-бізнесі РФ.

Григорій Лепс. Фото: Стархіт.
Григорій Лепс. Фото: Стархіт.
Григорій Лепс. Фото: Стархіт.

Вони розійшлися без скандалів і навіть не коментували причини розставання. Але в якийсь момент на сторінці Анни в Instagram з'явилася публікація з думкою про поспіх у житті.

"Все життя Ти кудись поспішаєш, летиш, і вічно не встигаєш. До 50-ти ти сповільнюєшся і починаєш дивитися не вперед, а всередину себе... це той час, коли йдуть суперництво, заздрість і конкуренція, час, коли приходить мудрість, і тебе більше турбує не зовнішня краса, а краса помислів і вчинків", - написала вона.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У наступному абзаці додала, що 50 років - той вік, коли сформовані цінності ніколи не будуть віддані і змінені.

Філіп Кіркоров і Григорій Лепс, фото: instagram.com/fkirkorov
Філіп Кіркоров і Григорій Лепс, фото: instagram.com/fkirkorov

"Як же так? Після 20 років шлюбу розлучення! Це була найкрасивіша і міцна пара в шоу-бізнесі, Яка жалість, як прикро", "Ось дивлюся на Лепса і відразу настрій піднімається! І так вже багато років", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, як зараз живуть Михайло Заливако та Ганна Богдан? Екс-холостяк вразив трепетним зізнанням

Як повідомляв "Знай.ua", не Дорофєєва і не Завгородня? Позитив знайшов собі нову красуню і нарвався: "Піди, бесишь"

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров з Харламовим рознесли ексхолостяка Єгора Кріда: "Любить мочити ман*у..."