Стало відомо, що якось принцу Гаррі і Меган Маркл дозволили увійти в магазин різдвяних ялинок і чоловіка помітив схвильований дитина, який прийняв герцога Сассекського за продавця і попросив допомогти з традиційним новорічним аксесуаром.

Будучи в Сполучених Штатах Америки, герцогу і герцогині Сассекським дозволили відвідати Різдвяний магазин, який, як передбачалося, повинен був бути абсолютно порожнім, щоб спокійно вибрати ялинку і піти. Але в будинку "Різдвяні ялинки і гарбузове поле" Big Wave Dave, який розташовується в декількох милях від особняка Монтесіто вартістю 11 мільйонів фунтів стерлінгів, все ще залишалося одне сімейство з дитиною.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Працівник магазину Джеймс Альмагер на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter розповів історію, як якась дитина підійшов до принца Гаррі і запитав - чи працює він там.

"Це була неприємна, але дуже, дуже цікава подія. Там була одна сім'я, і їх схвильований маленький син побіг через дерева до Гаррі і запитав, чи працює він тут, не знаючи, хто це. Чесно кажучи, вони здавалися дуже хорошими людьми. Меган звучить дуже доброзичливо, а Гаррі чесно говорив і поводився як хороший хлопець. Я дійсно радий, що їм сподобалися наші дерева", - заявляє продавець.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі на вечорі вшанування ветеранів, фото: People
Меган Маркл і принц Гаррі на вечорі вшанування ветеранів, фото: People

Нагадаємо, Єлизавета пробачила Меган Маркл і принца Гаррі? Під Різдво в королівській родині обіцяють справжнє диво

Як повідомляв "Знай.ua", інтимні моменти принца Чарльза і принцеси Діани зворушили британців: "Все чого вона коли-небудь хотіла..."

Знай.ua писав, "Всі доріжки привели мене до Камілли і Чарльза": потенційний онук Єлизавети II намагається домогтися правди через суд і знайти батьків