Популярний український тревел-блогер, ведучий "Орел і Решка" Антон Птушкін частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше двох мільйонів чоловік.

Однак основна увага до нього приділена саме на Youtube, де він періодично викладає великі випуски своїх подорожей, щоб показати краси тієї чи іншої країни, розповісти про їх відмінності і переваги перед іншими державами.

Антон Птушкін, фото 1+1
Антон Птушкін, фото 1+1

Якось нещодавно стало відомо, що Антон продав свій улюблений Smart за велику суму - 100 тисяч доларів, які були передані на благодійність, до фонду "Таблеточки". А зараз він завів TikTok, де ділиться невеликими роликами. Він поділився різким включенням з літака, звідки прямо перед його очима вивели двох людей через те, що повітряне судно не збалансоване і, таким чином, цю проблему вдалося вирішити.

"Перший раз в житті таке-двох пасажирів видалили з літака, тому що він не відбалансований. Тобто, з двома пасажирами було б важко летіти, а ось без двох вже норм. Що?", - каже він.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Антон Птушкін, фото 1+1
Антон Птушкін, фото 1+1

"Може у них дуже важкий характер", "Як їх вибрали? Всі пасажири жереб тягнули?", "Швидше за все, це причина оголошена для інших пасажирів, щоб не викликати паніку і переживань. А насправді, хто його знає", - пишуть користувачі в коментарях.

@ptuxer_man

Помните странное правило в самолёте?🌐🛩

♬ оригинальный звук - Anton Ptushkin

Нагадаємо, самий веселий ведучий "Орел і Решка" Антон Птушкін продав свій Smart за 100 тисяч, щоб врятувати життя

Як повідомляв "Знай.ua", курка "врятувала" чоловіка під час навколосвітньої подорожі на човні: "Якби не вона..."

Знай.ua писав, "Це Різдво потрясе світ": чоловік стверджує, що прийшов з 2485 року, і попередив людство