Ще 17 жовтня 2021 року відбувся матч 8-го туру англійської Прем'єр-ліги між "Тоттенхем Хотспур" і командою "Ньюкасл Юнайтед", у якої тепер новий власник, один з найбільших суверенних фондів у світі Public Investment Fund, активи якого оцінюються десь в 430 мільярдів доларів.

Однак, важливий тут не стан, а те, що сталося на футбольному стадіоні, коли поєдинок був несподівано припинений. У TikTok навіть з'явилося відео з поясненням цієї ситуації. Причиною послужило погане самопочуття одного з уболівальників на трибуні.

"Євро-2020", скріншот: Футбол
"Євро-2020", скріншот: Футбол

"Під час матчу "Ньюкасл" - "Тоттенхем" вболівальнику стало погано з серцем. Серхіо Регілон підказав головному арбітру Андре Маррінеру, що одному з фанатів на трибуні стало погано. Суддя зупинив гру. Ерік Дайер тут же рвонув до лавок, кликав на допомогу лікаря. Лікар "Ньюкасла" Пол Каттерсон відразу помчав на трибуни з дефібрилятором. Відразу стало ясно, що у людини Серцевий Напад. По стадіону оголосили, що стан фаната стабілізувався, і його відправили в лікарню", - йдеться у відео.

Гра була зупинена на 41-й хвилині, коли "Тоттенхем" вже вів з рахунком 2:1 після голів Танги Ндомбеле і Гаррі Кейна. М'яч з боку "Ньюкасла" забив Каллум Вілсон. У підсумку поєдинок продовжився, а господарі так і не змогли відігратися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

8-й тур АПЛ, скріншот: Google
8-й тур АПЛ, скріншот: Google

Зараз Тоттенхем розташовується на п'ятій позиції після восьми перемог, нічиї і п'яти поразок. А ось Ньюкасл в дуже невигідному становищі-вони на 19 сходинці, з однією єдиною перемогою.

АПЛ, скріншот: Google
АПЛ, скріншот: Google

@redcardfootball

Молодцы что вовремя заметили и спасли жизнь человеку #тоттенхем #ньюкаслюнайтед #апл #фанат #сталоплохо #респект #respect

♬ son original - Ach🥇

Нагадаємо, розвиток трагедії на Євро-2020 з Крістіаном Еріксеном: як все було і що зараз з футболістом

Як повідомляв "Знай.ua", ексфутболіста "Динамо" Артема Мілевського обламала дівчина, не впізнала легенду - "Ви відомий хтось?"

Знай.ua писав, скандальний український тренер "Ростова" Ігор Гамула помер у Росії