Всесвітньо відома акторка, співачка і модель з Аргентини Луїсана Лопілато продовжує радувати свою багатомільйонну армію шанувальників свіжими кадрами із зіркового життя. Цього разу красуня знову опублікувала знімок, на якому можна помітити її чарівну посмішку.

Відомо, що тільки в мережі Instagram за дівчиною стежить понад 5,8 млн людей, а ось її публікації часто збирають сотні тисяч лайків і мільйони переглядів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Луїсани Лопілато в мережі Instagram.

Публікація Луїсани Лопілато, скріншот: Instagram
Публікація Луїсани Лопілато, скріншот: Instagram

"Рік добігає кінця. А ви вже знаєте, які будете загадувати бажання на 2022 рік?", - пише красуня під знімком.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

На новій фотографії віддані шанувальники можуть помітити багато фактів. Тут красуня сфотографувалася в чорній майці, з ланцюжком на шиї, її зачіска цього разу у вільному стилі, як зазвичай - колір болонді. Далі можна побачити срібну каблучку, і великі круглі сережки. А ось її образ доповнила легка рожева помада.

Скрін, Instagram Луїсана Лопілато
Скрін, Instagram Луїсана Лопілато

Цікаво, що новий знімок Лопілато показала ще задовго до приходу Нового року і навіть католицького Різдва (25 грудня), а ось знімок вийшов спекотним, і це не дивно адже позувала красуня ще в теплу пору року. Геолокація говорить нам про те, що знімок зроблено у Британській Колумбії в Канаді.

Раніше повідомляли, Мія з серіалу "Буремний шлях" показала, як виглядає вранці без косметики, 20 років пропали: "Як ти...".

Як повідомляв Знай.uа, Мія з серіалу "Буремний шлях" пішла в Хухуй і взялася за старе: "Беру з собою".

Знай.uа писав, Мія з серіалу "Буремний шлях" повернеться на великі екрани, але вже не молодий: "Богиня".