Відома українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця була в Україні, щоб знятися з іншими зірками шоу-бізнесу в новорічному шоу. Всі вони виконали свої найкращі хіти за 2021 рік. А зараз вона випустила новий трек під назвою "Занесло" і опинилася в Росії, на шоу "Вечірній Ургант", де зіграла в забавну гру.

Фото зі сторінки Світлани Лободи
Фото зі сторінки Світлани Лободи

Спочатку учасниками був тільки Іван Ургант і Дмитро Хрустальов. Вони вибирали, на якому з інструментів зіграти одну з пісень Світлани Лободи. Все йшло не сильно гладко і легко, але наостанок і артистка вирішила зіграти на амбушюрному духовому інструменті діджеріду.

"Сьогодні! О 23.20 😂🔥 прем'єра пісні! #Занесло @vecherniy_urgant", - пише Світлана в публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Світлана❤️, пісня "ЗанесLo" просто улёт🔥, ви найкраща😍", "Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво😂", "Буду дивитися на вас, красуня ви наша😍❤️", "Вже чекаємо з нетерпінням, клас😂", "Це просто хіт🔥", "На це можна дивитися нескінченно😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, найкращі пісні для зустрічі Нового 2022 року: Лобода, Полякова, Сердючка, Трінчер і не тільки будуть звучати в кожному будинку

Як повідомляв "Знай.ua", українці порівняли голу Світлану Лободу з Колею Басковим: "Так довго чекала...."

Знай.ua писав, Світлана Лобода зізналася, де і з ким зустріне Новий Рік: воліла не дітей з коханим