Популярна американська актриса, яка стала відома завдяки фільмам "Блондинка в законі" та "Чотири різдва" Різ Візерспун вже готується до новорічних свят. Саме тому знаменитість вирішила підійняти настрій святковими кадрами.

Різ Візерспун має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому зірка час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежать 26.9 мільйонів осіб.
Цього разу Різ Візерспун вирішила поділитися кількома новими фото. На знімках акторка позує з двома своїми собаками на ґанку будинку. Фото виглядає дуже різдвяним, адже весь ґанок Різ Візерспун прикрашений головними квітами новорічних свят - пуансетіями.
Для фото голлівудська зірка одягла чорні штани та червону сорочку у білу крапинку, свій образ Різ Візерспун доповнила чорними лакованими лоферами.

"Коли ви не можете сперечатися за святкову листівку… просто заведіть собак! 🌲❤️", - так Різ Візерспун підписала святкове фото.

Нагадаємо, "блондинка в законі" Різ Уізерспун згадала свої 18: перші знімки у весільній сукні. Голлівудська акторка згадала свій перший досвід в ролі режисера

Раніше Знай писав, зірка "Друзів" Дженніфер Еністон згадала про "скандали" з Різ Візерспун: "Така душка"

Також Знай повідомляв, "білявка в законі" Різ Візерспун пофліртувала з натовпом: "Нахабною, крутою, діловою жінкою"

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще