Німецько-турецька актриса, яка отримала всесвітню славу завдяки ролі Хюррем в серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Жінка дуже любить всілякі фотосесії, на яких можна продемонструвати всю красу свого тіла, довжину ніжок і пишні форми. Остання публікація - не виняток. Мер'єм постала в масивній червоній сукні з весняно-літньої колекції 2022 року.

Мер'єм Узерлі, фото з instagram
Мер'єм Узерлі, фото з instagram

"Maison Novague❤️ @maison.novague Spring/Summer collection 2022. Photographer @jordannwood, hair styling @harry.cr, hair @byhuelya, make up @rim_zemuye", - пише вона в публікації.

На першому фото вона опинилася на дивані, а вже потім встала, щоб показати магію цього вбрання в повний зріст. Воно розтікається по підлозі і виглядає просто приголомшливо, з голими плечима.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

"Хюррем - це вигаданий персонаж, Мер'єм Узерлі - це реальна людина, яка зіграла цього персонажа", "Жінка🔥", "Дуже красива", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, як Хюррем завоювала серце султана Сулеймана і чому Гюльфем і Махідевран не пощастило: любов в гаремі

Як повідомляв "Знай.ua", Мер'єм Узерлі з "Величного століття" осідлала більярдний стіл замість султана Сулеймана і зізналася: "Минулої ночі..."

Знай.ua писав, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" вся в червоному перетворилася на розкішну леді: султан Сулейман точно б оцінив