Вже гримить другий сезон популярного шоу "Маска", суть якого полягає в тому, що детективи вгадують відомих персон, які співають в костюмах.

Звичайно, феєрії на сцені досить, але і серед детективів є те, що привертає увагу. Позмагатися з шикарними костюмами учасників можуть і Настя Каменських з Олею Поляковою, наприклад.

Ось і зараз дружина Потапа відзначилася карколомним зовнішнім виглядом на черговому ефірі.

Настя Каменських на шоу "Маска", facebook.com/MaskaUkraineTV
Настя Каменських на шоу "Маска", facebook.com/MaskaUkraineTV

У восьмому випуску грандіозного шоу "Маска", яке вийде в ефірі каналу "Україна" 11 грудня, о 21:00, співачка NK|Настя Каменських з'явиться в чорній міні-сукні оригінального крою.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Про це Знай.uа стало відомо з власних джерел.

Силуетну сукню з відкритими плечима і незвичайною бахромою з камінням зірковий детектив доповнила яскравими туфлями-човниками рожевого кольору і стриманими мерехтливими прикрасами – ланцюжком на шиї і кільцями.

Акцентом в образі став макіяж очей в стилі металік. А ось для губ співачка, як завжди, використовувала помаду нюдового бежевого кольору.

Настя Каменських, фото: пресслужба тк "Україна"
Настя Каменських, фото: пресслужба тк "Україна"

На знімальному майданчику шоу "Маска" Настя розповіла, які виступи вражають її найбільше.

"Звичайно, коли ти дивишся на маску, як на витвір мистецтва, це дійсно вражає. Але не можу сказати, що мені подобаються тільки яскраві костюми і немає різниці, що вони там співають. Я також оцінюю і номер. Наприклад, я не можу зрозуміти, хто в Тигрі - крім того, що в його костюмі жарко і важко, він ще й скаче, танцює. Також завжди чекаю на виступ Горили, а ще дуже цікаво подивитися, який номер нам сьогодні підготував Мухомор, тому що цей учасник – справжній хамелеон", - зазначила NK|Настя Каменських в ефірі каналу "Україна".

Нагадаємо, що Настя Каменських, Ірина Федишин та Аліна Гросу розповіли про новорічні курйози.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських з мамою і хрещеною Аллою Кудлай розвіяли міфи про жіночу дружбу.