Відгримів другий сезон шоу "Холостячка", де Злата Огнєвіч зупинила свій вибір на Андрії Задворному, відправивши у відставку Дмитра Шевченка.

Однак, вибір був невдалим і пара не склалася. Про це повідомляв Знай.uа.

За звичаєм, на зміну Холостячці навесні прийде шоу "Холостяк", яке утеплить весну романтикою. У цей раз головним холостяком країни був обраний Алекс Топольський.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Хлопець вже встиг зібрати армію фанаток і готується показати, що він буде яскравішим за Заливака, смішнішим за Макса Михалюка, галантнішим за Френсіса-Метью Романова і спритнішим за Макса Чмерковського.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А поки він радує українок свіжими фото в своєму особистому блозі. Нещодавно він вирішив пробудити жінок від зимової сплячки напівголим фото, де він позує в спортзалі без футболки.

Зараз же хлопець вирішив підкорювати загадковістю і поділився кадром біля каміна. Топольський сперся рукою об агрегат і магічно дивиться на полум'я, що зачаровує. Також він утеплився і представ в стильному бежевому пальто, блакитних джинсах і чорних черевиках. Алекс тикає палицею в полум'я, а підпис під кадром говорить: "Смажу ранковий маршмеллоу".

Цілком ймовірно, що дія відбувається якраз-таки на зйомках шоу "Холостяк" і ми щиро віримо, що не переконаємося в інших здібностях до "смаження" у Алекса.

Дівчата в коментарях нервово поверескують і від такого виду:

"Тепла б навіть сказала гаряча кімната для приготування такого шикарного страви", "Я думала, когось із дівчат...
це ж не "Майстер-шеф" знімаєте", "І мені шматочок marshmallow", "Як красиво, затишно"...

Не втрималася і чоловіча половина фанатів Алекса, адже якийсь Ярослав Пономаренко написав, "І чому я не маршмеллоу".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Алексу Топольському знайшли заміну на шоу "Холостяк", замішаний Гриша Решетник.

Раніше ми повідомляли, що Алекс Топольський розповів, за якими правилами житиме його кохана.