Юрій Горбунов показав, як він бере участь у маскараді. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.

На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона чоловік, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

11 грудня Юрій Горбунов показав фотографію, в якій він постав у масці з пір'ям. У підписі до знімка телеведучий повідомив, що взяв участь у новорічному корпоративі каналу "1+1".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Новорічний плюсівський корпоративний вечір' Маскарад-party 1plus1 media ' починається!! #скороновий рік # 1plus1media", - повідомив він.

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

"Бл*, думав що Путін в масці"; "я спочатку не впізнав Юру"; "щось зарано", - повідомляють вони.

Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.