Альоша порадувала шанувальників спільною фотографією з чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, багатодітна матуся і дружина фронтмена групи "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha досить активна в соціальних мережах. У своєму Instagram, на який підписано 413 тисяч осіб, зірка часто ділиться новими фотографіями або моментами з життя.

11 грудня Альоша опублікувала спільну фотографію з Тарасом Тополь. Парочка зустрілася за лаштунками після виступу українського артиста.

"зустрілися за лаштунками", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фолловери залишили безліч коментарів. Більшість з них-це компліменти стилю співачки, але були і критичні коментарі.

"Як ви красиві! Пишаюся вами!❤ ️ "; "Красиві! Гідні! І талановиті! Захоплююся вами!!!👏 👏 👏 🔥 🔥 "; "Забавні костюми ,з фіранок сільського клубу"; "красива пара", - відзначають вони.

Раніше повідомляли, ідеї для адвент-календаря до приходу Нового 2022 року: створить атмосферу свята і допоможе відчути "магію".

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій перетворилася на Снігуроньку зі Стасом Михайловим-Ігоря Ліхуту ніхто і не покликав: "одна насолода".

Знай.uа писав, Таїсія Повалій притулилася до красеня, і це не чоловік: пластика замість посмішки. На опублікованому фото Таїсія Повалій позує ніжно притулившись до сина Дениса, поки він тримає телефон, фотографуючи їх у дзеркалі.