Платіжки, фото з Facebook
Платіжки, фото з Facebook

Нові платіжки на опалення: у грудні киян "привчать" до нового формату квитанцій

Починаючи з грудня в рахунках на оплату ЖКП, згідно зі змінами, внесеними Законом України №1060, структура плати за опалення та гарячу воду відображатиметься в новому форматі. Іншими словами, вигляд платіжки кардинально зміниться.

Віктор Ляшко - фото з Фейсбук
Віктор Ляшко - фото з Фейсбук

Віктор Ляшко заявив, що "анонімної вакцинації" не буде - перші порушники під ковпаком

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Міністерство охорони здоров'я України все таки вже виключило клініку в Закарпатській області з Переліку закладів охорони здоров'я, які офіційно проводять вакцинацію. Дана установа "анонімно" проводила заходи з вакцинації проти коронавірусної інфекції covid-19.

Леся Нікітюк, скріншот з відео
Леся Нікітюк, скріншот з відео

Леся Нікітюк змусила Сергія Притулу почервоніти через свій ротик

Леся Нікітюк і Сергій Притула вже багато років разом ведуть популярну програму "Хто зверху". У ній змагаються дві команди зірок, що складаються з чоловіків і жінок. Під час шоу часто виникають, якісь забавні моменти, які навіть стають мемами в мережі. Так, одним з кумедних випадків на шоу "Хто зверху" поділилися в ТікТок на акаунті "multixcud".

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Холостяк" Алекс Топольський показав, як вміє смажити, чоловіки України у захваті

Відгримів другий сезон шоу "Холостячка", де Злата Огнєвіч зупинила свій вибір на Андрія Задворному, відправивши у відставку Дмитра Шевченка. За звичаєм, на зміну Холостячці навесні прийде шоу "Холостяк", яке утеплить весну романтикою. Цього разу головним холостяком країни було обрано Алекса Топольського. Хлопець вже встиг зібрати армію фанаток і готується показати, що він буде яскравіше за Заливака і смішніше за Макса Михалюка.

Вагони "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Вагони "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

"Укрзалізниця" підвищила ціни на квитки перед Новим роком: дорого кататися тепер навіть дітям

Стало відомо, що "Укрзалізниця" вирішила збільшити ціну проїзду в поїздах "Бориспіль-Експрес" до однойменного аеропорту. Тепер, з п'ятниці, 10 грудня 2021 року, вартість становить не 80 гривень, а 100 - 20 гривень різниці. У прес-службі Державної компанії вже встигли пояснити зростання вартості. Це сталося через появу так званого комісійного збору при оформленні квитків на цьому маршруті.