В Україні проходить вже другий сезон шоу "Маска", суть якого полягає в тому, що п'ятеро детективів - Оля Полякова, Настя Каменських, Олег Винник, Андрій Данилко і DZIDZIO - намагаються відгадати відому людину під маскою тварини, квітки або предмета.

У суботу, 11 грудня, вийшов черговий випуск, який повинен був визначити півфіналістів шоу.

За крок від півфіналу найзагадковішого шоу сучасності "МАСКА", розсекретили романтичну і неймовірно талановиту Горилу. Зіркові детективи були шоковані таким рішенням глядачів, проте правила є правила.

горила на шоу "Маска"
горила на шоу "Маска"

Так стало відомо, що під цією маскою ховалася популярна співачка TAYANNA.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Під час кожного виступу Горила вражала глядачів і зіркових детективів своїми приголомшливими вокальними здібностями. На цей раз вона вибрала суперхіт Firework співачки Кеті Перрі, а в номері, схоже, вирішила трохи познущатися над Олегом Винником – його прив'язали до стільця з "вибухівкою" і мало не підняли в повітря. Але романтична Горила встигла врятувати зіркового детектива, після чого вони разом запалювали на сцені шоу "МАСКА»". А закінчився номер гарячим поцілунком Олега з учасницею, який в пориві пристрастей повалив горилу прямо на підлогу. До речі, це вже вдруге улюбленець мільйонів поцілував героїню на сцені.

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"
TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"

Зазначимо, що Олег Винник давно хотів це зробити. У цьому він зізнавався в інтерв'ю Natella Kirs.

Знай.uа повідомляв про це раніше.

"Сподіваюся, маска буде працювати і у Горили губи будуть працювати, щоб взасос поцілуватися. Там моя колега, по любому... З нею я ще не цілувався" - сказав тоді Олег.

Оля Полякова і NK/Настя Каменських почали жартувати, що тепер на проєкті з'являться прекрасні милі горилки з блакитними оченятами. Сам Олег Винник зазначив, що він вже знає, хто сховався у цьому образі, проте озвучувати ім'я зірки не став. Але хто б там не був, це вже точно Горила Олегівна Винник, знову пожартував Остапчук.

Втім, саме улюблениця Винника потрапила в номінацію, тому в кінці випуску глядачі в залі повинні були вирішити, хто покаже своє обличчя – романтична Горила або Бунтар Котик. Всі зіркові детективи, які на цьому етапі не голосують, дуже переживали, щоб не розпалася така красива пара, проте сам Винник був переконаний, що Горила точно не покине шоу.

"Люди, їх не можна розлучати!" - закликав Андрій Данилко, але глядачі вирішили зняти маску саме з Горили. Це шокувало детективів, але за крок від півфіналу проєкт все-таки покидає вона. Так з'ясувалося, що під цією маскою ховалася співачка TAYANNA.

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"
TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"

"Вгадав! Слава Богу, що я з тобою цілувався, Таня. Класно! - вигукнув Олег Винник і попрямував на сцену підтримати засмучену учасницю гіпершоу «МАСКА». – Ну як так? Зате ми з тобою вже багато робили: я тебе одягав, ми разом летіли, цілувалися, обіймалися".

Ім'я TAYANNA детективи називали серед версій, хто може ховатися в цьому образі, але воно звучало не з першого виступу Горили.

"Значить, я зуміла їх заплутати, - каже TAYANNA. - Думала, що мене першою вгадає Оля Полякова, тому що ми з нею працюємо разом. Взагалі мені складно співати інакше і якось завуалювати свій тембр, тому що він дуже впізнаваний. Я знайшла тільки одну манеру, якою могла співати і яка дійсно заплутала детективів на перших двох виступах. Костюм був дуже класний. Так, в ньому досить жарко і важко, але думаю, як і всім учасникам в своїх образах. Просто в ньому було незручно згинати кінцівки і рухатися. Але мені все сподобалося!"

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"
TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"