Популярна українська співачка, "норка" з Маски Даша Астаф'єва нещодавно здивувала мільйонну армію телеглядачів романтичним поцілунком із зірковим детективом у чорній масці Андрієм Данилком. Далі - більше! Ведуча бек-шоу Нателла Кірс під час невеликого інтерв'ю просто виявилася беззбройна, після питання до Даші про поцілунок з Данилком.

Астаф'єва посеред питання взяла і поцілувала ведучу, та так смачно, що сама Нателла втратила дар мови.

Про це стало відомо завдяки новій публікації телеведучої "бек-шоу Маски" Нателли Кірс в мережі Instagram.

Астаф'єва і Кірс, скріншот: Instagram
Астаф'єва і Кірс, скріншот: Instagram

"Шляк би трах**в той адреналін на зйомках. @da_astafieva найвеселіша норка в моєму житті, яка зненацька передала мені поцілунок від Данилка. Так, тепер я поцілована геніальним творцем @v_serduchka і найсексуальнішою панянкою України. Невгамовна і готова наступного року вийти на палаючий паркет країни, ми чекаємо. P. S. хочете після фіналу відео про зйомки міс Маски і закулісну залу?", - пише телеведуча.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Астаф'єва і Кірс, скріншот: Instagram
Астаф'єва і Кірс, скріншот: Instagram

Ось після таких прекрасних слів і поцілунків можна побачити, що у відео Нателла встигла поспілкуватися і з другим учасником "романтичних поцілунків" Андрієм Данилком.

Ведуча ще навіть не встигла підійти до столика, де сидів Андрій з іншими зірками, а він почав відразу говорити: "А шо ви там говорите оце, трахн*в там шото, кого? У заставці". На що Нателла здивувалася, і навіть зраділа, що зірковий детектив дивиться її шоу.

Раніше повідомляли, Олег Винник залишився без своєї улюбленої горили на шоу "Маска", Данилко намагався перешкодити: "Губи, щоб взасос поцілуватися".

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Данилко в образі Сердючки відібрав принади Софії Ротару: "Вас не вистачає".

Знай.uа писав, кращі пісні для зустрічі Нового 2022 року: Лобода, Полякова, Сердючка, Трінчер і не тільки звучатимуть в кожному будинку.