Популярний український співак, мрія мільйонів жінок Олег Винник зізнався, заради кого і чого змушений був тяжко працювати в Німеччині. Про це він розповів на проекті «Маска. Україна».

Однією з учасниць шоу була велетенська горила – точніше, співак чи співачка в костюмі цієї тварини.

Міс Маска поцікавилася, як так могло статися, що поцілунок Олега Винника став фатальним для горили.

«Приревнували. Дуже приревнували. На щастя, від горили мені залишилися на згадку буси. Її ім’я я буду постійно вимовляти вголос. Така чудова, така голосиста, така лагідна, така ненахабна горила…», - говорить Винник про свою несподівану любов на шоу.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Він також додав, що заради подарунків своїй обраниці довелося їхати на заробітки за кордон.

«Вона достойно відстояла цю естафету. Полежали ми з нею, поцілувалися. Вона співає, а я їй носочки на пальці надягнув. Правда, на великі, щоб вона не замерзла. І сумочку, вона дуже полюбила сумочку… І я на сумочку оту, скільки часу працював, все, що в Німеччині заробив на ту сумочку – подарував їй… Не оцінили – вигнали», - зізнається співак.

Нагадаємо, втомився сваритися з Поляковою і тролити Винника? Андрія Данилка засікли з чаркою під ручку з подругою Пугачовою

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Данилко відкинув пропозицію Ольги Полякової зробити це під пісню Вєрки Сердючки: "Відчепіться від мене"

Знай.ua писав, Олег Винник залишився без своєї улюбленої Горили на шоу "Маска", Данилко намагався перешкодити: "Губи, щоб взасос поцілуватися".