Американська актриса, модель, продюсер і сценарист, Анджеліна Джолі вирішила запитати у своїх шанувальників, чи видно на її обличчі вікові зміни. Легендарна знаменитість показала себе в 2008 році і в 2018 році з мінімальною кількістю макіяжу на обличчі.

«2008 or 2018? (2008 або 2018?)", - запитує багатодітна мати.

На фото здається, що між двома знімками немає прірви в десять років. І в 2008 році, і в 2018 році актриса виглядає приголомшливо. Вона обійшлася невеликою кількістю макіяжу, і не змінила своїй улюбленій зачісці – невеликому акуратному пучку на потилиці. З прикрас на Джолі тільки великі подовжені сережки.

Скрін, Instagram Джолі
Скрін, Instagram Джолі

«hello sunny. well, very cool pictures, but in general you are just (Привіт, сонечко. ну дуже прикольні фотки, а в загальному ти просто)", "Beautiful at any age!!!! (Красива в будь-якому віці!!!!)", - впевнені її фанати.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

«Yup ..., can’t change that part. But you shore got wiser and stronger, eat well and have fun (Ви ... не можете змінити цю частину. Але ти, звичайно, стала мудрішою і сильніше, їж добре і розважайся)», «No hay diferencia estás igualita (немає різниці, ти така ж)», - пишуть їй в коментарях віддані шанувальники.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Анджеліна Джолі заступилася за одностатеві стосунки пари у фільмі вічні.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, чому Бред Пітт і Дженніфер Еністон так і не зіграли весілля.

Додамо, що "Як Алла Борисівна": Анджеліну Джолі з мінімальним макіяжем порівняли з Пугачовою.