Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі висловилася з приводу заборони релізу фільму "Вічні" від всесвіту Marvel в декількох країнах.

Прем'єра від Marvel відбулася 4 листопада і підкорила серця тисячі українців по всьому світу. Однак, правителі деяких країн з побоюванням і якиюсь зневагою поставилися до сюжету блокбастера.

Ще 6 листопада стало відомо, що "Вічні" не будуть показані в Саудівській Аравії, Бахрейні, Кувейті, Катарі та Омані, причина такого рішення - сцени інтимної близькості між персонажами, а також сюжетні відносини і поцілунок між чоловіками. В результаті студія Disney вирішила не випускати кінострічку в прокат в цих країнах.

Анджеліна Джолі, яка зіграла у фільмі роль войовниці Тени, не змогла промовчати і висловилася з приводу такого рішення з особливим засудженням. Акторка назвала заборону невіглаством і пошкодувала глядачів, які не зможуть оцінити новий блокбастер.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Але я пишаюся, що Marvel відмовилися вирізати ці сцени. Я досі не розумію, як в сучасному світі існують люди, які не хочуть бачити всю красу сім'ї Фастоса, їх сімейних відносин і любові", - висловилася Джолі в інтерв'ю виданню "news".

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Нагадаємо, що глава Marvel пообіцяв, що в нових фільмах з'явиться більше ЛГБТ-персонажів: "Це тільки початок"

Як повідомляв Знай.uа, Анджеліна Джолі поповнить ряди героїв всесвіту Marvel і перетвориться на інопланетну войовницю в новому фільмі "Вічні"

Також портал Знай.uа писав, що Ельза Патакі "відбила" чоловіка Кріса Хемсворта у Наталі Портман - у "Тора" не залишилося вибору: "Позбавить дітей..."