Ще цього літа парочка Бред Пітта і Дженніфер Еністон могли б святкувати 22-ту річницю весілля. А як ми знаємо, 20-та річниця в народі називається порцеляновою. Незважаючи на те, що ця церемонія була однією з найрозкішніших у той час, звідти практично немає фотографій.

В інтернеті є лише один єдиний кадр, на якому актори зображені по пояс.

Цього разу ми згадаємо їхню історію кохання і розглядаємо найкращі спільні виходи.

Дженніфер Еністон і Бред Пітт познайомилися в середині 1990-х років, проте обидва актори перебували в той час у стосунка і особливо не звернули увагу один на одного. Завдяки агентам у них відбулося перше побачення, але сталося це вже в 1998-му. Поступово стосунки пари почали розвиватися, а через рік вони публічно про них заявили.

Сталося це на церемонії "Еммі", куди закохані прийшли вже не ховаючись. Через кілька місяців вони вже оголосили про заручини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Про їхнє весілля говорив весь світ, але при цьому фотографій з торжества практично не було. Відомо, що проходило свято в Малібу, а його бюджет оцінюється приблизно в 1 мільйон доларів, що для того часу було дійсно величезною сумою. Розповідають, що локація була прикрашена 50 000 квітів, а феєрверк обійшовся парі в 20 000. Запрошені гості потім розповідали, що незважаючи на масштаб, церемонія вийшла легкою і душевною.

Наприклад, весільні клятви Еністон і Пітт давали сатиричні. Зірка "Друзів" пообіцяла завжди готувати його улюблений банановий коктейль, а актор пообіцяв знайти баланс на термостаті. Після весілля молодята поїхали в медовий місяць на Сейшели.

Потім протягом п'яти років шанувальники насолоджувалися їх спільними виходами на червоні доріжки, на яких Пітт і Еністон нерідко одягалися в одному стилі. Громадськість постійно чекала нових подробиць їхнього життя, розпитуючи в інтерв'ю пару про поповнення сімейства, хід ремонту їхнього будинку і плани на майбутнє.

Так, в 2004-му, після закінчення серіалу "Друзі", акторка розповідала, що в принципі вже готова до дітей і деякого уповільнення в кар'єрному плані, але через кілька місяців ситуація в їхньому житті кардинально змінюється. На зйомках шпигунської драми "Місіс і містер Сміт" у Бреда Пітта зав'язуються стосунки з Анджеліною Джолі. Офіційна дата розставання пари - 7 січня 2005 року. У їх заяві тоді було сказано, що вони розлучаються друзями, відчуваючи один до одного величезну повагу і любов.

Через 15 років шанувальники Бреда і Дженніфер досі плекають надію, що вони знову будуть разом, особливо після слів актора в 2016-му році, що це була одна з найбільших помилок в його житті. Зараз Пітт і Еністон просто дружать, напевно.

Раніше повідомляли, Королева на мінімалках: Анжеліна Джолі змушує доньок доношувати старі сукні.

Як повідомляв Знай.uа, Анджеліна Джолі підігріла чутки про роман з The Weeknd: "Сподобалося...".

Знай.uа писав, Алек Болдуін не перший: найприкріші помилки під час зйомок фільмів - від ударів до паралічу.