Відома радянська і російська співачка Лариса Доліна зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям і творчою діяльністю стежать понад 150 тисяч чоловік.

У свої 66-років вона не соромиться різних експериментів із зовнішністю, змінюючи колір, довжину волосся, але завжди одягаючись елегантно і зі смаком. В одному недавньому інтерв'ю вона розповіла про дитинство в Одесу і про те, як їй хотілося б повернутися туди, де поховані всі її родичі. Однак зробити вона цього не може після відвідин окупованого Криму і заборони на в'їзд.

Лариса Доліна, скріншот з відео
Лариса Доліна, скріншот з відео

"Чудовий, морозний, сонячний, передноворічний ранок почався зі зйомок кліпу... якого? Пізніше розповім! Всім чудового настрою!", - пише Лариса Доліна в публікації.

Виконавиця перетворилася на "вогняну" жрицю у відповідній сукні, на якій видно полум'я.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лариса Долина. Фото: Комсомольская правда.
Лариса Долина. Фото: Комсомольская правда.
Лариса Долина. Фото: Комсомольская правда.

"Мої дівчатка!", "Наряд 🔥 дуже вам йде! Вогненно і розкішно!🔥", "Бабуся вогонь🔥", "Пиголомшливий образ!", "Лариса, ну яка ж ви красива! І внучка просто лапочка! Приємно дивитися на вас обох👍", "Бабуся вогонь🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лариса Доліна зізналася, що в 1983 році вкрала дитину з лікарні: "Бокс повний тарганів і температура 41"

Як повідомляв "Знай.ua", Лариса Доліна страждає через заборону в'їзду в рідну Одесу: "Там могили моїх мами і бабусі"

Знай.ua писав, Лариса Доліна помолодшала, відростила "кінський хвіст" і кинула виклик Мадонні - "Бабуся вона і є бабуся"