Відома вже досить давно українська гімнастка і яскрава учасниця шоу" Танці з зірками " Анна Різатдінова, яка частенько радує своїх шанувальників в соцмережах новими публікаціями, вирішила поділитися думками про те, що її насправді мотивує. До слова, за Ганною в мережі Instagram стежить понад 160 тисяч осіб.

Нові думки про мотивацію Анна Різатдінова опублікувала на своїй сторінці в мережі Instagram.

Публікація Анни Різатдінової, скріншот: Instagram
Публікація Анни Різатдінової, скріншот: Instagram

"В продовження до останнього посту про мотивацію, хочу дати головну і останню пораду - надихайтеся! Своїми перемогами, поразками, деталями і символами. Коли моя мама подарувала цей кулон з олімпійськими кільцями, в голові пролетіла думка: "Ну все, дороги назад більше немає!".

Навіть коли я зупинялася на "перепочити" і не відчувала в собі сил, я прагнула до мрії. Символіка кілець заряджала мене, була головним нагадуванням про мету, яку можливо досягти тільки доклавши зусиль. Це величезна робота над собою і старання всупереч усьому. Але перемога реальна!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як не дивно, саме з такого красивого і витонченого подарунка почалася моя історія справжньої, великої боротьби - з іншими і з собою.", - пише Анна.

Раніше повідомляли, гімнастка Анна Різатдінова назвала особистий топ серіалів - від життя іспанських школярів до трилера про вбивство.

Як повідомляв Знай.uа, найкрасивіша чемпіонка України Дарина Білодід влаштувала "битву купальників": відразу і не зрозуміти, скільки їх.

Знай.uа писав, Лілія Ребрик виявилася запальною феєю на "масці" з 10-кілограмовими крилами: "Рухатися неможливо".