Конкурс під назвою "Правда / брехня" на телешоу "Хто зверху" розкрив вже безліч таємниць українських зірок і продовжує це робити.

Так, зовсім нещодавно українці дізналися, що наречена експрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь знає мову кіз. Про це повідомляв Знай.uа.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Тепер же на дорогу правди (або брехні) став соліст групи "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець.

Він зійшовся в поєдинку з Раміною Есхакзай і колишній Віталіка Козловського належало зрозуміти, чи правдиву історію розповість співак.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Колись я був змушений 3 роки поспіль дивитися індійське кіно. Це правда чи брехня?" - з місця в кар'єр почав Танчинець.

Раміна, як годиться істинному інтерв'юеру, поцікавилася чи може вона поставити уточнюючі запитання.

"Ти що, інтерв'ю прийшла брати?" - роздратовано запитав Сергій Притула.

Есхакзай припустила, що якщо раптом Танчинець був би режисером або хореографом, то таке цілком можливо. Вона вирішила, що це правда і виявилася права від чого застрибала, як маленька дитина.

Сергій Танчинець, скріншот з відео
Сергій Танчинець, скріншот з відео

"Моя мама працювала в кінотеатрі кіномеханіком і коли я навчався в школі на 1 зміні, то йшов до мами після уроків, а коли навчався на другій зміні, то йшов зранку. І дивився виключно індійські фільми, бо інших тоді не показували." - пояснив зірка "Танці з зірками".

Нагадаємо, що Сергій Танчинець з "Беz обмежень" зізнався, чому йому відмовила Тіна Кароль.

Раніше ми повідомляли, що Раміна Эсхакзай поділилася досвідом пережитого стресу: зайва вага, набряклість, безпліддя.