З міста Луцьк прийшли дуже тривожні новини. Так, в суботу, 11 грудня, поліція затримала п'яного пасажира, який відмовлявся надягати маску в громадському транспорті. Пізніше копи побачили, що чоловік без маски, і цілим загоном з шістьох співробітників спробували його затримати.

Небезпечного злочинця скрутили, наділи наручники і повезли до відділку.

Затримання в Луцьку, скріншот: YouTube
Затримання в Луцьку, скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, а також відео, яке вже опублікували в соціальних мережах.

Інцидент стався в Луцьку, на зупинці біля ЦУМу. Чоловік у громадському транспорті перебував з ознаками алкогольного сп'яніння та відмовлявся вдягати засіб індивідуального захисту.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Під час спілкування чоловік не реагував на законні вимоги поліцейського і поводився агресивно.

"Громадянина неодноразово попереджали про намір застосування фізичної сили та наручників, якщо він надалі не виконуватиме законну вимогу працівників поліції. Після чого було прийнято рішення затримати чоловіка для встановлення особи, складання адміністративних матеріалів і припинення правопорушення", — заявили в прес-службі Національної поліції.

Раніше повідомляли, на Полтавщині дівчина імітувала власне викрадення: історія нещасного кохання.

Як повідомляв Знай.uа, хотів "стріляти по обличчях": колишній учень заявився в школу з трьома ножами, пістолетом і балончиками-кадри з місця НП.

Знай.uа писав, ялинкові базари запрацюють вже через тиждень - у скільки обійдеться новорічна красуня українцям.