Відома українська ведуча, актриса і модель Анна Буткевич, яка також є експертом з правильного харчування і здорового способу життя, стане новою героїнею телешоу «Холостячка» після співачки Злати Огнєвіч. Про це вона сама повідомила на особистій сторінці в «Тікток».

"Як вам вибір Холостячки 2022? Чекайте третій сезон "Холостячки" з моєю участю", - запитала вона у своїх передплатників.

У ролику вона смішно кривляється і корчить гримаси.

"Ти! Що головне у відносинах?",- «Любов", - " Любов ... Ні!",- кривляється телеведуча Буткевич.

@anna_butkevych

Как вам выбор Холостячки 2022? ♥️💍 #Холостячка #Стб #Холостяк #АннаБуткевич #твшоу #реки

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще
♬ оригинальный звук - Di

У коментарях українці дивуються з приводу такого вибору кандидатки в головні героїні популярного шоу. Багато пишуть, що чекали в статусі «Холостячки» телеведучу Лесю Нікітюк.

«Я вже була впевнена, що Леся буде. А це хто?", "Хто це взагалі? Ксенія Мішина найкраща", " Без поняття, хто це», - дивуються в коментарях.

Анна Буткевич, instagram.com/annabutkevych.official/
Анна Буткевич, instagram.com/annabutkevych.official/

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що улюблений десерт "Топ-моделей по-українськи" розтане у вас в роті: дешеві інгредієнти і ніякого цукру.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.