Влітку 2021 року "Холостяк" Микита Добринін і переможниця цього проєкту Дарія Квіткова в черговий раз закріпили своє кохання народженням сина Лева.

Пара переживала непростий період після того, як опинилися в статусі батьків. Сама Квіткова зізнавалася, що вони були з Микитою на межі розставання, але пара змогла все подолати і крокує далі рука об руку.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Зараз Даша продовжує приводити себе в форму після пологів, в чому їй активно допомагає її люблячий чоловік. Про перепетії тренувань вони розповіли в програмі "Світське життя".

Спочатку Микита поділився тим, що вони готуються до Нового року, адже це перший Новий рік для їхнього сина. Добринін сказав, що вони вже купили ялинку, але поки що не встигли її прикрасити.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Микита не виключає того, що буде переодягатися в костюм Санта Клауса для свого сина, але це буде адаптована версія новорічного чарівника.

Звичайно ж Даша розповіла про свої тренування і відновлення після пологів:
"Я тренуюся не з чоловіком, тренуюся вдома сама. Не п'ю, не їм солодкого..."

Нагадаємо, що Даша Квіткова без Добриніна опустилася на карачки і підставила попу сонцю.

Раніше ми повідомляли, що Даша Квіткова і Микита Добринін згадали свою першу сварку і розповіли про найромантичніше побачення