За відносинами пари Даші Квіткової і Микити Добриніна спостерігала і продовжує спостерігати вся країна. Іноді здається, що шанувальники знають про них все, однак, чи знають вони деякі деталі один про одного.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Зірковий шлях", що регулярно виходить на телеканалі Україна.

Пара познайомилася завдяки проекту" Холостяк", де вони і закохалися в один одного. Саме Дашу вибрав Микита, і вони почали будувати свої стосунки. У них була величезна кількість побачень, але, яке з них найромантичніше вони розповіли журналістам.

Ось для Микити це був день, коли був сильний карантин, найперший, і він зняв майданчик вертолітний на даху, де влаштував для коханої романтичну вечерю.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Для Даші запам'яталася одна з останніх поїздок до Барселони.

"Дуже багато гуляли, їли, розмовляли, і впізнавали один одного. Загалом, було цікаво" - каже дівчина.

Далі було питання, яке стосувалося характеру телеведучого. Вони обидва відповіли, що це доброта, адже чоловік дійсно завжди готовий допомогти, і ніколи не відмовить.

Кілька місяців тому у них народилася дитина, яку вони назвали благородним ім'ям - Лев. Дівчина не тільки сидить з дитиною, але і заробляє гроші. Іноді, нерви все ж здають, і вона плаче. Пара відповіла, чому так відбувається.

"Плакала в останній раз я напевно дня 3-4 тому, тому що у мене був нервовий зрив. Я дуже сильно втомилася, я іноді забуваю, що мені всього 23 роки, і у мене дуже шалений темп життя. І у Микити був складний настрій, і у нашої дитини в плані зубів, він нервував, і тому я роздридалася дуже сильно" - розповідає блогер. Чоловік відповів так само, і зазначив, що іноді і він може плакати через це.

А ось перша сварка була під час перегляду проекту "Холостяк", як вважає Микита. Коли вони вже були разом, а на екрані він цілується з іншого.

Даша згадала зовсім іншу історію. Чоловік захотів розвіятися на початку відносин, і виїхати один в Барселону. Все б нічого, але там він веселився з друзями, через що вони посварилися.

"Я збирала речі і йшла. Він мене зупинив, ми поговорили " - продовжила дівчина.

Нагадаємо, що переможниця" Холостяка " Даша Квіткова не витримала, Микита Добринін повинен це знати

Раніше повідомлялося, що "Холостяк" Микита Добринін зізнався, як заспокоює себе без Даші квіткової

Також, Даша Квіткова розляглася з молодим красенем, і це не Добринін