Солістка групи Go_А Катя Павленко викликала фурор на Євробаченні. Українську пісню "Шум" співала вся Європа і навіть переможці пісеннокго конкурсу італійці Måneskin відзначили, що наші виконавці шикарні.

Але Катюша не хапає зірок, продовжує наполегливо трудитись і живе життям звичайної людини.

В інтерв'ю на передачі "Світське життя" Павленко розповіла, чи ображається вона на негативні висловлювання Іво Бобула на її адресу.

Нагадаємо, у своєму інтерв'ю славі Дьоміну солістка групи Go_A зізналася, що за лаштунками до неї підійшов Бобул і заявив, що у неї зіркова хвороба, що їй потрібно спуститися на землю, і що вона своїми словами образила всіх артистів.

А сам Іво Бобул потім сказав: "Що вона зробила для української культури? Скажіть мені. Що, заспівала "Конопельку"? А вона як співачка хто? Ніхто. І звуть її ніяк".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Іво Бобул, скріншот з відео
Іво Бобул, скріншот з відео

"Мене це зовсім не зачепило. Низький уклін Іво Бобулу за те, що він продовжує цю піар-історію я рада, що про нього і про мене згадують в ефірах",- поставила крапку Катя.

Павленко зізнається, що їй подобається одна пісня Іво Бобула.

Також ведуча запитала у неї, чи вірить Катя в прикмети і розповіла про обряд на гілочці вишні, який проводиться для того, щоб дізнатися, чи вийдеш ти заміж.

Співачка відповіла у своїй досить різкій манері: "А люблю тварин і рослини, тому нехай росте. Велика ймовірність вийти мені заміж - це тоді, коли я знайду підходящу людину".

Нагадаємо, що Чайна квітка на шоу "Маска" посварила Олега Винника і DZIDZIO: Катя Павленко з Go_A не очікувала таких таємниць.

Раніше ми повідомляли, що Катерина Павленко з Go_A розмазала по стінці Іво Бобула через докори в її бік.