Влітку Вікторія Файнблат презентувала Україну на конкурсі "Місіс світу". Жінка поділилася, чи вона не засмутилася через результати конкурсу. Як Вікторія Файнблат на конкурс Місіс світу привезла понад 10 валіз суконь, розпитувала телеведуча Катя Осадча.

«Якщо чесно, то спочатку розчарування було дуже великим. Тому що всі були впевнені, що Україні дадуть корону», - згадує Вікторія.

Вона також зізналася, що їй було страшно, і вона не знала, чого очікувати від конкурсу.

«Понад 70% успіху залежало від того, хто ти є в цьому житті, чого ти досяг, твоя благодійна і професійна діяльність. Врода вже була, як вишенька на торті. І в мене була дуже велика мрія – привезти корону до України», - додала вона.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жінка також висловила впевненість в тому, що і в подальшому вона братиме участь у таких заходах.

«Я ніколи не приймала участь… Ну, один раз було в 14 років – я стала «Міс село», це був початок кар’єри», - зізналася красуня.

На конкурс краси до СШ/А вона везла понад 10 валіз суконь. Осадча поцікавилася, який із образів зумів вразити членів журі й інших конкурсанток.

«Кожного дня вони були в шоці від моїх вбрань. Вони не бачили такої краси і дивувалися, що це роботи українських дизайнерів. Найбільше – велика жовта сукня», - згадує Місіс Україна.

Нагадаємо, мrs. International 2021: що відомо про представницю України Вікторію Файнблат

Як повідомляв Знай.uа, корона для переможниці "Міс Україна - 2021" обійшлася у 3 млн доларів: поки пенсіонери виживають на 2 тисячі.

Також портал Знай.uа писав, що організатори "Міс Україна" не можуть знайти "натуральних" конкурсанток: "Дуже люблять фотошоп"