Популярний український продюсер і репер Потап, чоловік співачки Насті Каменських, у своєму акаунті в соціальній мережі Instagram, де показує цікаві моменти особистого і творчого життя, поділився сумною новиною.

На своїй офіційній сторінці, на яку підписані 1,9 мільйона чоловік, він повідомив про раптову кончину відомого співака і музиканта Вінсенто Фернандо, який став справжнім символом Мексики.

«Genius Passed Away! A Símbolo! Пішла епоха, самий відкритий і сонячний співак Мексики Вінсенто Фернандес! Gracias por la música! 🇲 🇽 #vincentefernandez", - журиться співак, який розмістив знімок знаменитого мексиканця в своєму акаунті.

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

Додамо, що співак народився в 1944 році в місті Гвадалахара, і створив свої перші хіти в 1966 році. Найвідоміші його альбоми - "El ídolo de México», «El Rey», «El hijo del pueblo», «La ley del monte»І "To Remember".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Він один з небагатьох серед мексиканців, хто удостоївся особистої зірки на Алеї Слави. Він мав кілька особливих прізвиськ:» Ель Ідоло де Мехіко «(кумир Мексики),» Ель-Рей-де-ла-музики Ранчера " (король музики ранчера).

Раніше ми писали про те, що Насті Каменських мало? Потап вирішив повернутися до своєї колишньої "любові". Український репер повідомив, що має надію на нові зустрічі і знайомства.

Нагадаємо, що тендітна Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"