Популярний український співак, мрія мільйонів жінок незалежно від їхнього сімейного стану Олег Винник, зізнався, хто зумів розтопити його серце на проекті «Маска» від телеканалу «Україна». Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

«Наскільки ж крутий персонаж Горили! І це я кажу зовсім не через те, що з нею цілувався. В її обличчі читається і подив, і якесь нерозуміння. При цьому воно не нахабне, і не зле. Я сумуватиму за нею, а ви?», - запитав він у своїх фанатів, публікуючи декілька знімків з шоу, на яких він ніжно обіймає артистку в костюмі горили.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

«Я теж, повір», «Ти мені зрадив…», «Аха-ха, це було нереально», «Ми теж будемо сумувати», «Горила була гарним персонажем: вихованою, чуйною, з гарним голосом! Приємно було спостерігати за її виступами. Щасти їй! І ми сумуватимо за нею!», - пишуть фанати і фанатки виконавця.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«І я сумуватиму. Такої феєрії, як з Горилою, більше не буде, на жаль і ах», «Горила знайшла свою вовчицю!», «Мені дуже сподобалося. Тільки от шкода, молодих артистів України зовсім не знаю, але дуже сподобалося. Ви молодець», - додають його прихильники в коментарях до допису.

Нагадаємо, Олег Винник зізнався в стосунках із учасницею шоу "Маска" - "Полежали з нею, поцілувалися…"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Данилко відкинув пропозицію Ольги Полякової зробити це під пісню Вєрки Сердючки: "Відчепіться від мене".

Знай.ua писав, Олег Винник залишився без своєї улюбленої Горили на шоу "Маска", Данилко намагався перешкодити: "Губи, щоб взасос поцілуватися".