Герцог Кембриджський принц Вільям згадав про яскраві моменти з дідусем принцом Філіпом, який помер у п'ятницю, 9 квітня.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що днями у віці 99 років помер принц Великобританії Філіп, що скинуло в траур всю королівську сім'ю. Герцог і герцогиня Кембриджські світло згадують про дружину Єлизавети II, а принц Вільям вирішив сказати кілька слів про дідуся у зв'язку з його смертю.

В Instagram він написав, що за століття свого життя принц Філіп присвятив служінню Великобританії, його дружині та іншим членам сім'ї. Вільям подякував дідусеві за те, що той був присутній як у хороші, так і в погані дні його життя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я ніколи не буду приймати як належне особливі спогади, які назавжди залишаться у моїх дітей, коли їх прадід приїхав забрати їх у своїй кареті і сам побачив його заразливе почуття пригод, а також його пустотливе почуття гумору!",- написав герцог Кембриджський.

Вільям зазначив, що принц Філіп був "непересічною людиною і належав до видатного покоління". Він пообіцяв продовжити справу дідуся з Кейт Мідлтон і пообіцяв всіляко підтримувати Єлизавету II в цей важкий час.

Нагадаємо, що у мережі порівняли фізичні здібності принців Гаррі і Вільяма.

Як повідомляв портал Знай.uа, траур за принцом Філіпом затьмарив плани Вільяма і Кейт.

Також Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон зважилася розповісти світу важку правду:"втратили близьких".