Стало відомо про те, що батько футболіста Девіда Бекхема Тед одружився вдруге. Син був в якості шафера на гламурному заході, яке пройшло на вихідних.

Легенда "Манчестер Юнайтед" Девід Бекхем взяв на себе роль шафера на гламурній весільній церемонії свого батька в Лондоні в ці вихідні. Теду Бекхему зараз 73 роки, і він вдруге зв'язав себе узами шлюбу.

Батько Девіда Бекхема, фото: The Sun
Батько Девіда Бекхема, фото: The Sun

Такою інформацією поділився британський таблоїд The Sun. Видання опублікувало ексклюзивні кадри з весілля.

Зірку футболу, який виступав шафером для свого батька, можна побачити на сімейних знімках, які з'явилися в мережі. Він знаходиться в захваті від пари, і позував разом з сім'єю. Дружина Вікторія також була присутня на церемонії одруження.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Тед і Хіларі Бекхем хотіли б підтвердити, що одружилися в суботу на невеликій приватній церемонії в Лондоні в оточенні найближчих родичів, включаючи трьох дітей і 8 онуків Теда, мати Хіларі і її дочку Шарлотту" - йдеться в повідомленні від прес-секретаря.

Батько Девіда Бекхема, фото: The Sun
Батько Девіда Бекхема, фото: The Sun

Зараз пара планує провести медовий місяць, і де саме це станеться - невідомо, але точно десь закордоном.

Зі своєю коханою він познайомився ще в 2019 році, і звела разом їх благодійність. Після цього раптово почали жити разом, а в минулому році і зовсім оголосили про заручини. Для Теда, як і для Хілларі, цей шлюб став другим.

Батько Девіда Бекхема, фото: The Sun
Батько Девіда Бекхема, фото: The Sun

Нагадаємо, що сімейство Бекхемів показали молодшу дочку перед школою

Раніше повідомлялося, що 19-тирічний син Девіда Бекхема вперше вийшов в люди і його "облили" критикою

Також, злегендарних Вікторії і Девіда Бекхема Ромео готує так само круто, як виглядає