Відомий російський співак і шоумен Микола Басков частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 4,5 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що натуральний блондин, хоч давно і ходить в холостяках, але все ж намагається знайти справжню любов, щоб створити сім'ю. Однак поки не виходить. Виконавець випробував вже багато різних способів.

Микола Басков, фото: Instagram
Микола Басков, фото: Instagram

Він жодного разу не вступав в офіційний шлюб протягом останніх 13 років, після розлучення зі Світланою Шпігель, в 2008 році. Йому зараз важко побудувати нові відносини, про що він розповів за лаштунками премії "Золотий грамофон".

"Вони обидва з хороших культурних сімей, але знайшли там своє щастя", - розповів він про молоду пару, якій нещодавно вів весілля після їх знайомства на сайті знайомств.

Сам Микола Басков теж якось скористався таким ресурсом, але ніхто навіть не повірив, що за аватаркою зірки ховається справжній артист. Тому він рекомендує не боятися і не соромитися будь-яких способів, які хоч якось можуть налагодити ваше особисте життя.

Микола Басков, instagram.com/nikolaibaskov
Микола Басков, instagram.com/nikolaibaskov

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Проте, хоч особисте життя Миколи і не вдається побудувати, з творчими діяннями все добре.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров з Харламовим рознесли екс-холостяка Єгора Кріда: "Любить мочити ман*у..."

Як повідомляв "Знай.ua", Микола Басков "повівся" на Моргенштерна і Мілохіна - нафарбовані нігті і тату на всю шию: "Світ божеволіє"

Знай.ua писав, Максим Галкін розслабився під пальмами без Алли Пугачової: "Не склалося"