В Україні ввели третю дозу вакцини від коронавірусу. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає портал Liga.net.

Міністр охорони здоров'я зазначив, що третю дозу нададуть не тим, а лише українцям зі слабкою імунною відповіддю на дві дози.

Зокрема, йдеться про українців які

  • Перенесли трансплантацію;
  • Отримують гормональну терапію;
  • ВІЛ-інфіковані;
    Хворі на онкологію;
  • Особи старше 60 років, які були щеплені двома дозами вакцини (наприклад, CoronaVac) та інші.

Зазначимо, що з початку пандемії коронавірусної інфекції Covid-19 українські медики підтвердили вже понад 3 млн 559 тисяч випадків зараження.

Від небезпечного захворювання вже одужало вже 3 млн 195 тисяч пацієнтів. За останні 24 години видужало 11 626 осіб, 238 осіб померло.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому наші співвітчизники можуть пройти імунізацію препаратами від різних виробників: CoronaVac, Pfizer, AstraZeneca і Moderna.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв "Знай.ua", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ на 28 листопада

Раніше повідомляли, у Мукачеві вакцинацію перетворили на лотерею: автомобіль, велосипеди та самокати за щеплення. Вони вирішили влаштувати лотерею і серед вакцинованих розіграти автомобіль, 15 велосипедів, 15 електросамокатів і 15 телевізорів.