Співачка Тіна Кароль, що має цілу армію українських і зарубіжних шанувальників, на особистій сторінці в соцмережі Facebook розмістила нове повідомлення. На цей раз розкішна блондинка, у якої майже два мільйони передплатників, похвалилася подорослішав сином.

Як відомо, син Тіни Кароль від її чоловіка і продюсера Євгена Огіра народився в 2008 році. У 2013 році чоловік співачки помер від раку шлунка.

Хлопчик, якому вже 13 років, виглядає дуже дорослим. Це не сховалося від очей шанувальників виконавиці.

Скрін, Facebook Тіна Кароль
Скрін, Facebook Тіна Кароль

"Боже, хлопець зовсім дорослий! Щастя обом", "Красунчик!!!! Удачі тобі!!!!", "Мамине щастя", "Гарне фото. А Тіна тут дуже мила, без цієї чер воної помади і млосних очей", - вважають вони.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Тіна Кароль з сином, фото з Facebook
Тіна Кароль з сином, фото з Facebook

"Такі щасливі, нехай Боженька вас береже!!!", "Нехай ваше життя буде схожа на квіти", "Як схожий на батька, щастя вам. Успіху синові!", "Тіночка і синулічка, ви прекрасні міцного здоров'я успіхів у всьому будьте збережені Богом", "Як добре, діти ростуть, а мами все ті ж молоді і красиві. Будьте здорові, красиві і щасливі!", - захоплюються в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ua " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак здивувала моложавим виглядом і не стримала радості: "в очікуванні".