На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української журналістки і дружини футболіста Олександра Зінченка, Владики Седан, за якою спостерігає величезна армія шанувальників і життя якої цікавить майже 550 тисяч людей, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу вона розмістила своє фото у вечірньому образі. Під знімком вона нічого не написала – але її краси цілком достатньо і без слів. У влади-чорний топ з білими вставками і золотисте кольє на шиї. Її волосся прибрані в зачіску, і тільки два пасма обрамляють обличчя. На фото дівчина, яка нещодавно стала мамою малятка, позує в романтичному образі.

Скрін, Instagram Седан
Скрін, Instagram Седан

«Super. Come to Azerbaijan (Супер. Приїжджай в Азербайджан)", "Як завжди, на висоті. Найкраща", "Як можна бути такою красивою і ідеальною?", "Чудова, ну як завжди", - пишуть люди.

"Ну як можна бути такою прекрасною? Хороша дівчина, дружина, мама, журналіст і можна перераховувати ще безліч... Надихаюся вами, Влада", "Немов зірочка з неба, так само неймовірна", "With your beauty you make Ukraine shine, і don't know if @zinchenko_96 will be jealous but he should tell you that (своєю красою Ти змушуєш сяяти Україну💙 💛, не знаю, чи буде ревнувати @ zinchenko_96, але він повинен тобі це сказати)», - захоплюються фанати молодої матусі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Нагадаємо, колишній Владика зізнався, як вона зрадила йому з Олександром Зінченком з "Манчестер Сіті": "спалив..."

Як повідомляв " Знай.ua", зірка збірної України та "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко слідом за Мессі похвалився нагородою - "Сніговим м'ячем"

Знай.ua писав, Україна зіграє з Шотландією в стикових матчах до ЧС-2022: Італія та Португалія обійшли стороною