Відомий український телеведучий Даніель Салем прийшов у гості на студію до свого товариша Потапа. Вони вирішили разом випити чай, поїсти, ну і заодно поговорили на камеру, де артист розповів багато ексклюзиву.

Новий сюжет вийшов у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна".

Там Даніель вирішив приготувати для друга Марокканський чай, рецепт якого, як виявилося, дуже простий. При цьому, Потап відразу зазначив, що це загальна кухня, і тут бувають всі, хто працює на студії. До слова, у позитиву найкрасивіша студія, але, сама непродуктивна, адже саме там відбувається все найвеселіше.

Потап, фото: скріншот з відео
Потап, фото: скріншот з відео

Раніше у Олексія Потапенка був власний бар в центрі Києва, але, потім виникли проблеми з орендою, проект поставили на паузу, і він почав робити доставку ролів. При цьому, не один, а зі своєю дружиною і її колишнім хлопцем.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Чувак, який був з Настею до мене, він настільки класний хлопець, це Вова дятлів. Ми так подружилися " - розповідає чоловік.

За цей рік багато чого сталося, і що найголовніше - Надя Дорофєєва відбулася як сольний артист, чим Потап неймовірно пишається, адже після 10 років дуету це вкрай важко. Пишається він і Мішель Андраде, яка відбулася не тільки як артистка, але і як телеведуча.

Потап, фото: скріншот з відео
Потап, фото: скріншот з відео

Зовсім скоро вже 2022 рік, і Олексій Потапенко розповів про плани на цей рік.

"Дуже хочеться провести концерт на стадіоні Олімпійський гурту Mozgi. Щоб моя дружина домоглася всього, щоб вона дістала до своєї мрії. Ну, а особисті плани, тут вже як дадуть всевишні сили-багато-багато-багато дітей" - розповідає чоловік.

В самому кінці вони зняли TikTok під пісню Mozgi в гаражі, і подякували один одному за таке весело проведення часу.

Нагадаємо, що Потап повідомив про величезну втрату для всього шоу-бізнесу

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських з тарілкою гречки навчила українок, як не переїдати на Новий Рік

Також, Насті Каменських мало? Потап вирішив повернутися до своєї колишньої "любові"