Стало відомо про те, що в півфіналі гіпершоу "Маска" Володимир Остапчук кардинально змінить образ, і на вечір стане легендарним Фредді Мерк'юрі.

У дев'ятому ефірі грандіозного шоу-детектива "Маска", який вийде на каналі "Україна" цієї суботи, 18 грудня, о 21:00, ведучий Володимир Остапчук постане в образі соліста групи Queen Фредді Мерк'юрі.

Минуло вже 30 років з дня, як помер легендарний музикант Фредді Мерк'юрі, при цьому його пісні і слава безсмертні. Володимир Остапчук зважився приміряти його образ на собі, і тим самим здивував глядачів гіпершоу "Маска".

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

"Це один з двох моїх улюблених образів і останнє грандіозне перевтілення другого сезону, адже перший і останній випуск - Це більш класична історія, - говорить ведучий масштабного шоу "Маска" Володимир Остапчук. - У півфіналі глядачів чекають такі пристрасті і несподіванки, що Фредді і не снилося. Вмикайте канал "Україна" цієї суботи о 21:00, буде по-справжньому гаряче!".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

У майбутньому випуску з'явиться шість учасників, і ще VIP-гість, який вразить оригінальним чином, яких ще ніхто не бачив. Також, цей гість буде володіти неймовірним талантом.

До слова, в минулому ефірі через невеликий скандал з розкриттям персонажа горили, крісло детектива покинула Оля Полякова. Чи повернеться вона в суботу-дізнаємося зовсім скоро.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Олег Винник також заявив про такий намір, але, пізніше прокоментував ситуацію:

"Ну куди я подінуся? Я люблю це шоу, в якому відбувається стільки речей-і веселих, і навіть містичних. Хоча, після другого поцілунку з горилою я на мить задумався - а раптом виявиться, що там не жінка? Але ні, TAYANNA - прекрасна талановита артистка, якій вдалося нас заплутати. З нетерпінням чекаю півфіналу, щоб дивуватися ще більше", - зазначив Олег Винник.

Раніше в такий образ перевтілювався і Володимир Дантес. Вийшло у нього це не менш епічно, і глядачі оцінили таку зміну іміджу.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук знайшов привід, щоб порадувати дружину після Парижа

Раніше повідомлялося, що Володимир Остапчук на шоу "Маска" приміряв образ Капелюшника і ледь сам в себе не закохався

Також, Олег Скрипка і "ВВ" згадав, як на Новий Рік застряг у ліфті: випивка була, а годувати довелося через щілину