Популярна в мережі, і відома своїми різкими і навіть кардинальними метаморфозами в зовнішності українська блогерка, фрік-модель, колишня учасниця популярного шоу "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрещук, за якою в мережі Instagram стежать вже більше 270 тисяч людей, продовжує спілкуватися зі своїми фанатами і навіть хейтерами в соціальних мережах.

Цього разу Настя вирішила відповісти на питання шанувальників про те, як вона виглядала до операції з імплантами і показала архівний знімок.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анастасії Покрещук в мережі Instagram.

Stories Насті Покрещук, скріншот: Instagram
Stories Насті Покрещук, скріншот: Instagram

Наші читачі пам'ятають, що нещодавно Настя радила хорошому чоловікові дарувати в свята хороші подарунки, а поганим, відповідно - "зал*пу за щоку". Однак цього разу блогерка вирішила оцінити не чужі справи і вчинки, а саму себе.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, Анатасія Похрещут відповіла на питання про те, як вона виглядала до пластичних операцій. Настя опублікувала знімок і тут користувачі Мережі можуть побачити ту саму дівчину, яка брала участь в шоу "Від пацанки до панянки". Сама Настя написала, що вона виглядала, на її думку - "ху*ово".

Раніше повідомляли, королева пластики Настя Похрещук показала своїх "татусів": "Труться, щоб рожами світити".

Як повідомляв Знай.uа, королева пластики Настя Покрещук показала себе о 16: "Шо то ху*ня, шо ця".

Знай.uа писав, королева матюків і ботокса Настя Покрещук дала пораду українкам, які шукають багатих бойфрендів: "через ш*лавську натуру...".