До того, як стати відомими та знаменитими зірки мали зовсім інші професії. Багато, хто із сучасних кумирів навіть здогадатися не міг, що його доля так повернеться, саме тому вони спочатку здобували зовсім інші професії.

Про це розповіли на сторінці "ЖВЛ" в Instagram.
Юлія Саніна з популярного гурту The Hardkiss завжди любила співати, однак вона навіть уявити не могла, що з цією сферою пов'яже своє життя. Вона виступала на сцені з самого дитинства і навіть була у складі джазового гурту.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Після школи Юлія Саніна вступила на філологічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хоча вона мріяла здобути вищу освіту журналіста, все ж про музику забувати не хотіла. Тому майбутня зірка записувала бек-вокал для Ані Лорак, Софії Ротару, групи НеАнгели

Фото зі сторінки Юлії Саніної
Фото зі сторінки Юлії Саніної

Під час навчання в університеті Юлія пробувала себе в якості журналіста. Під час одного з інтерв'ю вона познайомилася з майбутнім чоловіком Валерієм Бебко (він же Вал). У вересні 2011 року вони створили російськомовну поп-гурт Val & Sanina і записали кілька пісень. Згодом цей тандем переріс у гурт The Hardkiss.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще