Слава Камінська подякувала своєму колишньому чоловікові Едгару за підтримку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Слава Камінська відома по участі в знаменитому дуеті "НеАнгели", проте зараз вона активно розвиває свою сольну кар'єру. Жінка користується популярністю в соціальних мережах, зокрема на її Instagram-сторінку підписаний один мільйон чоловік. З ними вона ділиться різноманітними фотографіями з її життя і іноді спілкується через сторіс.

Як відомо, українська співачка в період з 2014 до 2019 років була дружиною пластичного хірурга Едгара Камінського. Від нього у неї син і дочка: Леонард і Лаура.

13 грудня дівчина опублікувала спільну фотографію зі своїм колишнім чоловіком Едгаром і дітьми.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Наші діти – це вилиті ми, і зараз це не просто красива метафора)) спасибі мамі за те, яка я була тоді, що не посоромилася написати і запросити🤣 Спасибі тобі, Едгар, за те, яка я була протягом 6 років❤️ спасибі, Леон і Лаура, за те, яка я зараз❤️", - зазначила вона.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею