Христина Решетник зворушила українців теплим ставленням до дітей. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого телеведучого має досить велику аудиторію на офіційній соціальній мережі в Instagram, де на неї підписано понад 250 тисяч осіб.

Зазвичай жінка розповідає про свої материнські будні, ділиться новинами про розвиток своїх дітей, а також іншої цікавої інформації. Як відомо Христина мати трьох синів: Діми, Івана та Олександра.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

14 грудня Христина Решетник опублікувала спільну фотографію зі своїми дітьми. Жінка ніжно обіймає своїх синів на фото.

"моє улюблене фото 🙏 🏻 ❤ ️ # newyear # is #comingsoon # mama # momofthreeboys", - повідомила вона.

Фолловери активно почали коментувати цю фотографію. Молоду маму засипали компліментами

" 😍 😍 😍 щастя😍😍"; "🔥🔥🔥🔥🔥 неймовірні"; " казкова атмосфера🙌"; " Супер, клас😍 😍 😍", - повідомляють вони.

Нагадавши, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "вона бісила, але без неї ніяк"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огнєвіч, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".