Максим Тарапата розповів про свої стосунки зі Златою Огневич. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

3 грудня 2021 року, відбувся фінальний, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу на українському телебаченні — "Холостячка". В самому кінці за серце виконавиці Злати Огневич, яка прийшла на зміну Ксенії Мішиної в другому сезоні, залишилися боротися лише два чоловіки: Дмитро Шевченко і Андрій Задворний. Однак, як виявилося, після проекту чоловік втратив до неї почуття і десь через півтора місяці розлучився з нею.

Скрін, Instagram Огнєвіч
Скрін, Instagram Огнєвіч

Згодом у мережі з'явилося відео, на якому Злата Огневич гуляє з іншим учасником проекту Максимом Тарапатою. Це у шанувальників шоу спровокувало чутки про те, що між ними зав'язалися романтичні стосунки. Сам Максим чесно зізнавався, що підтримував українську співачку після розставання з Андрієм Задворними.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

14 грудня Тарапата заговорив про стосунки із Златою Огневич. У сторіз соціальної мережі Instagram у нього запитали: "зараз спілкуєтеся зі Златою або після підтримки все?". На що Максим дав загадкову відповідь: "Ні, не всі".

Нагадаємо, Злата Огневич розповість те, про що так довго мовчала на "холостячці": "з Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".