Відома українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських розповіла, чим краще зайнятися напередодні Нового року.

Настя Каменських має багато шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 5.4 мільйона осіб.
Настя Каменських розповіла, що грудень - місяць підведення підсумків і постановки цілей на наступний рік. Саме тому, це найкращий час, щоб змінити свій спосіб життя і почати тренуватися.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

"Тому якщо ви ще не почали займатися спортом, зараз класний час почати і вже в Новий рік увійти з новим способом життя ✨ а починати краще поступово. 15 хвилин на день, вранці або ввечері. На наступний день - 20 хвилин. Потім 25", - розповіла вона.

Настя Каменських радить починати з зарядки, планки, віджимань, присідань, сідничного містка і вправ для преса. Також не варто забувати і про правильне харчування.

" І, харчуючись при цьому правильно, дуже скоро ви побачите перші результати. Я в вас вірю 😘", — підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадавши, Потапа за двері? Настя Каменських знайшла собі нову пару. Анастасія Каменських зізналася, що їй дуже подобається один з учасників "Маски"

Раніше Знай писав, Настя Каменських зробила це з Андрієм Данилком замість Потапа: "Невтерпеж". Українських глядачів чекає неймовірний святковий сюрприз від організаторів гіпершоу"Маска".

Також Знай повідомляв, Настя Каменських з тарілкою гречки навчила українок, як не переїдати на Новий Рік: "кілька мандарин і хурма"